Skip to main content

Aftrap 20-jarig bestaan Humanitas Home-Start

Humanitas Home-Start bestaat 20 jaar in Almere. Om dit te vieren staat het komend jaar bol van de feestelijkheden en activiteiten. 

Woensdag 3 oktober heeft Humanitas Home-Start de start van haar jubileumjaar gevierd met een spelletjesmiddag. Een gezellige middag bedoeld voor gezinnen die ondersteuning krijgen van Home-Start. De gezinnen brachten de middag spelend en knutselend door bij Humanitas Almere samen met hun vrijwilligers.

Home-Start staat al 20 jaar bekend als betrouwbaar en preventief programma voor gezinnen met alledaagse opvoedvragen. Door de inzet van getrainde vrijwilligers kan worden voorkomen dat deze alledaagse opvoedvragen uitgroeien tot ernstige problemen. Het wetenschappelijk onderbouwde Home-Start programma vormt een belangrijke schakel in onze participatiesamenleving. Met hulp van een Home-Startvrijwilliger kunnen ouders hun gezin weer op de rit krijgen en kunnen ze alledaagse opvoedvragen weer aan. Wil u meer weten over Home-Start? Neem dan contact op met Nienke Marissen, per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06- 35 12 24 66.