Humanitas blijft bereikbaar

De maatregelen rond het coronavirus treffen ook het werk van Humanitas. Zo worden contacten tussen deelnemers en vrijwilligers zoveel mogelijk beperkt. Maar we blijven telefonisch wel bereikbaar.

De regering heeft de afgelopen weken diverse maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk in te perken. Uiteraard heeft ook de vereniging Humanitas daardoor de werkwijze moeten aanpassen. Fysieke afspraken tussen onze deelnemers en vrijwilligers zijn helaas momenteel niet mogelijk. Daarnaast zijn alle bijeenkomsten in de komende tijd geschrapt. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot en met 6 april.

Lees verder

WIE JARIG IS, TRAKTEERT!

We nodigen jou en collega’s werkend met jeugd en gezinnen in Almere graag uit voor een verrassende middag waar je echt iets aan overhoudt!

Datum: Deze stond op 12 mei 2020 maar is uitgesteld, een nieuwe datum volgt z.s.m.!

HIER WIL IK BIJ ZIJN! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je aan te melden!

Wat kun je verwachten? • Nieuwe wetenschappelijke inzichten en tips die onze manier van werken in zorg en welzijn écht effectiever kunnen maken – een razend interessante interactieve lezing van Peter Wesdorp voor professionals in het sociaal domein • Een verrassende verkenningstocht langs ons aanbod voor jeugd en gezinnen • Koele drankjes en heerlijke hapjes

Lees verder

Gezocht: Maatje - wervingscampagne van start

Heb jij 'm al gezien, de wervingsposter van ons maatjesproject Match?

Eenzaamheid onder kinderen en jongeren komen wij veel tegen binnen ons maatjesproject Humanitas Match. We zijn altijd op zoek naar maatjes die een laagdrempelig en leuk contact willen aangaan met een kind/jongere. Interesse en/of vragen? Stuur gerust een appje of bel naar 06-22323357. Je kan ons natuurlijk ook mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Humanitas is een landelijke vereniging met 80 lokale afdelingen. Zo'n 25.000 vrijwilligers helpen jaarlijks ruim 65.000 medeburgers. In Almere zijn al meer dan 800 Almeerders vrijwilliger bij Humanitas.

© Humanitas Almere