Skip to main content

Fondsen die ons ondersteunen

Dankzij de donaties van onderstaande vermogensfondsen kunnen wij nog meer deelnemers ondersteunen naar zelfredzaamheid. Dank jullie wel!

Project Pleegmaatje wordt mede mogelijk gemaakt door:

Kinderfonds van Dusseldorp
Stichting Zonnige Jeugd
Madurodam Kinderfonds

Oranjefonds
Stichting Steunfonds Pro Juventute
Stichting Jong
Ars Donandi
M.W. fonds
St Mundo Crastino Meliori

Het is niet niks om in een pleeggezin op te groeien. Veel pleegkinderen geven aan dat er niet zoveel andere mensen zijn die met hen meeleven. En dat het fijn zou zijn als er meer mensen zijn die af en toe iets met je doen of een keer vragen hoe het gaat. Pleegmaatjes zijn zulke mensen. Ze leven met het kind mee, gaan met hen op stap of helpen bij het huiswerk. Kijk voor meer info op www.pleegmaatjes.nl.

Maatschappelijke Diensttijd wordt mede mogelijk gemaakt door:


Vaillant Fonds
Stichting Mr. August Fentener van Vlissingen Fonds

Maatschappelijke diensttijd (MDT) biedt jongeren tussen de 14 en 27 jaar de kans om gedurende een aantal weken tot maanden hun talenten te ontdekken, anderen te ontmoeten en iets te doen voor een ander. MDT helpt jongeren hun draai te vinden in de samenleving en vergroot hun maatschappelijke betrokkenheid. Bij Humanitas zetten MDT jongeren zich in als wandel-, schrijf- of taalmaatje, denken mee in het jongerenbestuur, of zijn maatje/coach van een kind dat wel wat extra aandacht kan gebruiken. Make a difference today! 

Kijk voor meer info op humanitasalmere.nl/mdt of www.doemeemetmdt.nl

Get a Grip wordt mede mogelijk gemaakt door:


Rabobank