Skip to main content

Kom erbij

Een kopje koffie drinken. De tijd nemen voor iemand die eenzaam is, rouwt of in de gevangenis zit. Of daar net uit komt. Ouders ondersteunen die vastlopen in de opvoeding. Een dagje samen met een kind erop uit. Een paar uur per week een mede-Almeerder helpen bij de Nederlandse taal of het op orde brengen van geldzaken. Samen met iemand een levensboek maken of helpen bij het vinden van een goeie omgangsregeling.

Het lijkt misschien simpel, maar je kunt als vrijwilliger écht het verschil maken voor een stadsgenoot die het moeilijk heeft.

Een goed gevoel ja, zeker, maar dat is niet het enige dat je terug krijgt. Als vrijwilliger bij Humanitas Almere ga je altijd goed voorbereid op pad en word je goed begeleid. Je hoort erbij! Daarnaast kun je veel kennis, werk- en levenservaring opdoen.

Kun je een paar uur per week vrijmaken? Kom erbij! Almere heeft je nodig!

Doen!

Geef aan naar welke thema’s je gedachten uitgaan. Als we daarna contact hebben, kunnen we je goed informeren over de projecten zodat je kunt gaat doen wat het meest bij je past.

Bij Humanitas hebben we een strikt privacybeleid. Dit is door de landelijke organisatie opgesteld en alle afdelingen houden zich eraan. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Hier lees je daar meer over.