Skip to main content

Home-Start

Als iemand nieuw is in Almere is er vaak geen familie in de buurt en nog geen sociaal netwerk. Heeft iemand kinderen, dan kan het fijn zijn om een tijdje een ervaren Almeerse opvoeder als maatje te hebben. Iemand die meedenkt over het opvoeden, goed de weg weet in Almere en helpt bij het opbouwen van contacten met andere ouders. 

Wel Thuis
Binnen Home-Start is het mogelijk de 'Wel Thuis' methodiek in te zetten wanneer een intensievere samenwerking met de hulpverlening nodig is om de veiligheid binnen het gezin te borgen. Inzet van Wel Thuis draagt op de korte termijn bij aan minder en kortere ondertoezichtstellingen, minder uithuisplaatsingen en minder zware (aanvullende) zorg.

Wil je iemand aanmelden of weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact op met één van de projectcoördinatoren, zij helpen je graag verder! Suzanne: 06 - 35 12 26 78, Jelly: 06 - 17318083 of Zohra: 06 - 15 60 16 46. Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.