Skip to main content

Nieuw: Goed Gesprek

Met iemand praten over vragen die je bezighouden? Dat kan via ons nieuwe project 'Goed Gesprek'

Bij Goed Gesprek gaan de gesprekken over zingeving. Voor mensen die behoefte hebben om het hart te luchten, om een ander perspectief te zien of om diepere gevoelens onder woorden te brengen. Onze vrijwilligers bieden een luisterend oor en gaan graag met jou in gesprek over levensvragen.  Deze vragen komen meestal op als het leven niet meer vanzelfsprekend is. Bijvoorbeeld na geboorte, overlijden, scheiding, ziekte of opsluiting. Je kunt ook denken aan omgaan met een beperking of relatievorming. Iedereen die 18 jaar en ouder is kan zich aanmelden. 

Hoe werkt het?

Als je je herkent in de omschrijving hierboven, kun je je aanmelden voor dit project. Na een kennismakingsgesprek word je voorgesteld aan een goed getrainde vrijwilliger. Als het klikt maken jullie samen afspraken. Hoe lang je behoefte hebt aan ondersteuning (maximaal een jaar) en hoe frequent je de vrijwilliger ziet, bepaal je in overleg met de vrijwilliger. Meestal komt de vrijwilliger (twee)wekelijks bij je op bezoek.

Contact
Meer informatie of iemand aanmelden? Neem dan contact op met Asya via 06 – 22 25 83 35. Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.