Skip to main content

Home

'Het was mijn schuld'

Tamara stond honderden euro’s in de min op haar creditcard en kwam hierdoor financieel in de problemen.

Ze wist niet waar te beginnen en bleef doormodderen. Tot ze bij Humanitas Almere een coach kreeg die samen met haar orde in haar financiën en weer rust in haar hoofd bracht.

Ik had een probleem met mijn creditcard ... Ik zat honderden euro’s in de min en kreeg het maar niet opgelost. Wanneer ik mijn salaris kreeg werd het gelijk weer van mijn rekening afgehaald en daardoor moest ik telkens weer mijn creditcard gebruiken om rond te komen. Ik ben met Humanitas Get a Grip in aanraking gekomen door mijn vriendin. Ze vertelde aan mij hoe goed het haar heeft geholpen.

Toen ik naar Humanitas kwam, zijn ze we gelijk aan de slag gegaan om een plan te maken hoe ik van mijn creditcardschuld af kon komen. Hiervoor had ik niet echt overzicht van mijn inkomsten en uitgaven, daarbij hebben ze mij ook geholpen. Zo wist ik veel beter hoeveel ik kon of moest uitgeven. 

Als ik er nu naar terug kijk, ben ik heel blij dat ik bij Humanitas terecht ben gekomen. Ik ben financieel vooruit gegaan. Omdat ik ben gaan leren sparen wat ik eerst niet kon. Ik heb volwassener leren omgaan met mijn geld. Ik ben op mezelf gaan wonen … het gaat goed met mij!

Get a Grip heeft me ook mentaal geholpen; doordat ik het overzicht en spaargeld heb, ben ik rustig geworden in mijn hoofd. 

Kun jij ook hulp gebruiken bij het op orde brengen van je financiën?  Stuur een WhatsApp naar Asya: of bel haar op 06 - 22 25 83 35. Mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Voor meer informatie over  het project Get a Grip klik hier.

jongeren-zoek-hulp