Humanitas blijft bereikbaar

De maatregelen rond het coronavirus treffen ook het werk van Humanitas. Zo worden contacten tussen deelnemers en vrijwilligers zoveel mogelijk beperkt. Maar we blijven telefonisch wel bereikbaar.

De regering heeft de afgelopen weken diverse maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk in te perken. Uiteraard heeft ook de vereniging Humanitas daardoor de werkwijze moeten aanpassen. Fysieke afspraken tussen onze deelnemers en vrijwilligers zijn helaas momenteel niet mogelijk. Daarnaast zijn alle bijeenkomsten in de komende tijd geschrapt. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot en met 6 april.

Onze deelnemers kunnen natuurlijk nog steeds bij ons terecht. Want we realiseren ons dat deze maatregel voor hen en de vrijwilligers zeer ingrijpend is. De afspraken tussen deelnemers en vrijwilligers worden zoveel mogelijk vervangen door contact via telefoon, Whatsapp, beeldbellen, Skype etc. Op deze manier kunnen onze vrijwilligers de deelnemers toch, zij het op afstand, blijven steunen.

Kantoor Humanitas Almere is bereikbaar op 036-539 7040, van maandag t/m donderdag van 9.00-17.00 uur, op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Je kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook de chat is dagelijks geopend via onze facebookpagina www.facebook.com/humanitasafdelingalmere, hier kun je terecht voor al je vragen, wanneer je gewoon een 'praatje' wilt maken, of iets wilt delen met ons.

Humanitas is een landelijke vereniging met 80 lokale afdelingen. Zo'n 25.000 vrijwilligers helpen jaarlijks ruim 65.000 medeburgers. In Almere zijn al meer dan 800 Almeerders vrijwilliger bij Humanitas.

© Humanitas Almere