Corona

Met de versoepelingen van de maatregelen komt er ook meer ruimte voor de vrijwilligers van Humanitas Almere. Het advies is en blijft voorlopig: matig fysiek/’live’ contact.

In sommige gevallen kunnen vrijwilligers hun deelnemer niet (voldoende) digitaal of via de telefoon ondersteunen en is de behoefte van de deelnemer aan ‘live’ contact groot. In die gevallen komt er nu meer ruimte om elkaar buiten te zien en spreken. Hieronder kun je lezen onder welke voorwaarden ‘live’ contact met je deelnemer weer kan worden opgepakt vanuit Humanitas Almere. Wij volgen de richtlijnen van Humanitas Landelijk die gebaseerd zijn op de RIVM richtlijnen. Wil je meer over deze maatregelen lezen op de site van de Rijksoverheid, klik hier

Hieronder vind je de maatregelen die wij nemen.


Informatie voor vrijwilligers

Informatie voor vrijwilligers

Vanaf 1 juli is er meer mogelijk in het contact tussen vrijwilligers en deelnemers. Het advies is en blijft voorlopig: matig fysiek/'live' contact. 

Lees verder

Algemene maatregelen Humanitas Almere

Algemene maatregelen Humanitas Almere

Met de versoepelingen van de maatregelen komt er meer ruimte voor de vrijwilligers en medewerkers van Humanitas Almere.  Al onze projecten gaan door en we blijven deelnemers ondersteunen. Het advies is en blijft voorlopig: matig fysiek/’live’ contact. 

Lees verder

Humanitas is een landelijke vereniging met 80 lokale afdelingen. Zo'n 25.000 vrijwilligers helpen jaarlijks ruim 65.000 medeburgers. In Almere zijn al meer dan 800 Almeerders vrijwilliger bij Humanitas.

© Humanitas Almere