Skip to main content

Nieuws

Vriendschap in zes brieven bij omroep MAX

Omroep MAX besteedde onlangs in het Ouderenjournaal aandacht aan de Humanitas actie Vriendschap in zes brieven. Je kunt de uitzending terugkijken op de Omroep Max-website: https://lnkd.in/ejGGYQv (Vanaf 5.40 minuten.)

Naast een ontmoeting is het ontvangen van een handgeschreven brief misschien wel de meest persoonlijke manier van contact hebben met iemand. En juist in deze tijd zijn er zoveel mensen die snakken naar persoonlijk contact. Daarom hebben we deze penmaatjesactie opgezet.

Lees meer …Vriendschap in zes brieven bij omroep MAX

Nieuw in Almere: Goed Ontmoet 75+

Je verbonden voelen is voor iedereen belangrijk. Juiste in deze tijd is dit niet altijd makkelijk. Goed Ontmoet 75+ biedt ondersteuning aan 75-plussers die last hebben van eenzaamheid en daar verandering in willen brengen. Goed Ontmoet 75+, een nieuw, gezamenlijk project van Humanitas Almere en De Schoor, Welzijn in Almere. Onze projectcoördinator vertelde er in deze uitzending van Omroep Flevoland meer over: https://bit.ly/3cewcLc

Lees meer …Nieuw in Almere: Goed Ontmoet 75+

Vragen over opvoeden? Home-Start is thuis in gezinnen!

Elke ouder heeft vragen over de dagelijkse opvoeding. Kinderen opvoeden is leuk en tegelijk ook lastig. Heb je vragen over opvoeden? Een vrijwilliger van Home-Start geeft jou steun. Heeft aandacht en tijd voor je. Luistert naar je vragen, want jij vertelt wat jij precies nodig hebt. Wacht niet te lang. Bel Suzanne: 06-35 12 26 78 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer …Vragen over opvoeden? Home-Start is thuis in gezinnen!

75 jaar Humanitas

Dit jaar bestaat Humanitas 75 jaar en in Almere begon het 25 jaar geleden. Een kijkje in de geschiedenis? Klik hier!