Skip to main content

Home

Vriendschap in zes brieven bij omroep MAX

Omroep MAX besteedde onlangs in het Ouderenjournaal aandacht aan de Humanitas actie Vriendschap in zes brieven. Je kunt de uitzending terugkijken op de Omroep Max-website: https://lnkd.in/ejGGYQv (Vanaf 5.40 minuten.)

Naast een ontmoeting is het ontvangen van een handgeschreven brief misschien wel de meest persoonlijke manier van contact hebben met iemand. En juist in deze tijd zijn er zoveel mensen die snakken naar persoonlijk contact. Daarom hebben we deze penmaatjesactie opgezet.

Mensen die zich hebben aangemeld zijn gekoppeld aan een onbekende andere Almeerder. Tijdens Vriendschap in Zes Brieven schrijven zij en hun penmaatje elkaar elke twee weken een brief. Daarbij ontvangen zij steeds een ander schrijfthema. Via deze thema's leer je zo de ander én jezelf beter kennen. Uit de enthousiaste reacties blijkt dat er al veel bijzondere contacten zijn ontstaan in deze bijzondere tijd!

Wil je meer weten over de actie? Neem dan contact op met Margreet Zandbergen: telefoon 06 – 512 67 221 e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.